اماکن تاریخی یزد

جهانشهر یزد جاذبه ها و اماکن تاریخی و تفریحی و رستورانهای یزد

جهانشهر یزد معرفی و ارائه جذابترین اماکن تاریخی یزد اماکن تفریحی یزد برترین رستورانهای جهانشهر یزد

جهانشهر یزد جاذبه ها و اماکن تاریخی و تفریحی و رستورانهای یزد

معرفی و ارائه جذابترین اماکن تاریخی و تفریحی و برترین رستورانهای جهانشهر یزد

جهانشهر یزد جاذبه ها و اماکن تاریخی و تفریحی و رستورانهای یزد

جهانشهر یزد در این پیج اطلاعات کاملی از بهترین و جذابترین اماکن تاریخی و گردشگری استان یزد به همراه بهترین پیشنهادات و اطلاعات در خصوص غذاهای سنتی یزد و رستورانهای فعال و درجه بندی کیفی آنها دراختیار شما قرار خواهد گرفت.

جهانشهر یزد اماکن تاریخی صنایع دستی در یزد

سوروک یزدی

سه شنبه, ۱۹ فروردين ۱۳۹۹، ۰۳:۱۵ ب.ظ

جاذبه ها و اماکن تاریخی و تفریحی و رستورانهای جهانشهر یزد

 

 

سوروک یزدی


نان سورُک که در میان زرتشتیان یزد سیرُگ یا سیرو نامیده می‌شود نوعی نان روغنی است که در استان یزد پخت می‌شود.

مواد تشکیل دهنده این نان آرد نان سنگک، آب، شکر، نمک، تخم گشنیز، گل‌رنگ و مایه خمیر است که در روغن ارده سرخ می‌شود. این نان با شکر یا بدون شکر با پنیر مصرف می‌شود
مسلمانان یزد معمولاً سورُک را پنج شنبه شب‌ها آماده می‌کنند و به یاد رفتگان خود به عنوان خیرات برای دوستان و آشنایان می‌برند. زرتشتیان سیرُگ را برای سفره‌های مراسم‌ها و جشن‌های آیینی و سوگواری تهیه می‌کنند. اما نحوه مصرف آن در جشن‌ها و سوگواری‌ها متفاوت است. در جشن‌ها روی سیرُگ شکر می‌ریزند یا با پشمک سرو می‌کنند اما در سوگواری بدون شکر با حوا یا تخم مرغ مصرف می‌شود.این نان یکی از اجزای اصلی سفره گاهنبار محسوب می‌شود.

 

Sorouk Yazdi

Suruk bread, which is called Sirug or Siro among the Zoroastrians of Yazd, is a type of oil bread that is baked in Yazd province.
Ingredients: Sangak bread flour, water, sugar, salt, coriander seeds, cauliflower and yeast, which is fried in Ardeh oil. This bread is consumed with or without sugar with cheese
Yazd Muslims usually prepare Suruq on Thursdays and take it to their loved ones as donations for friends and acquaintances. Zoroastrians prepare syrup for ceremonies and ceremonies of mourning and mourning. But how to use it in celebrations and mourning is different. During the festivities, sugar is poured over the syrup or served with pumice, but in sugar-free mourning, it is consumed with heva or eggs. This bread is one of the main ingredients of the occasional table.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی