قطاب شیرینی یزدی
قطاب یزدی
نوعی شیرینی ایرانی است که از معروفترین شیرینیهای سنتی شهر یزد است. این شیرینی در انواع سنتی یزدی و عسلی تهیه میشود. قطاب یزدی از دو بخش لایه خارجی و مغز داخلی تشکیل شدهاست. لایه خارجی آن که نانی سرخ شده در روغن است ازآرد گندم ، شیر یا ماست و زرده تخم مرغ تشکیل شدهاست که پس از طبخ در پودر قند غلطانده میشود. مغز داخلی این شیرینی نیز از مخلوط پودر بادام، پودر قند و هل تشکیل شدهاست. در قطاب عسلی، شیرینکننده اصلی بجای پودر قند، عسل است.
Polo Yazdi
Es un pastel iraní que es uno de los pasteles tradicionales más famosos de Yazd. Este pastel está hecho en yazdi tradicional y tipos de miel. El polo Yazdi consta de dos partes, la capa externa y el cerebro interno. La capa externa del pan se fríe en harina de trigo, leche o yogurt y yema de huevo, que luego se enrolla en azúcar en polvo. El núcleo interno de este pastel está compuesto por una mezcla de almendras, azúcar y cardamomo. En el panal, el edulcorante principal en lugar del azúcar es la miel.